Kesän pelejä

Monipuolisia aktiviteetteja

Pielinen ja Hattusaaren mahtava luonto mahdollistaa monenlaisia aktiviteetteja.Kolilla on loistavat reitit sekä patikointiin että hiihtoon. Hiihtäjiä ilahduttaa myös Hattusaaren oma latu, jolle pääsee jokaiselta mökiltä. Ladun varresta löytyvät grillikota ja pulkkamäki. Laskettelurinteisiin sekä Kolin kansallispuistoon ja Kolin kylän palveluihin matkaa on vain 8-18 kilometriä.

Kesäaktiviteetit

Pielinen tarjoaa erinomaiset edellytyksen kalastamiseen, pystyt narraamaan ahvenia,kuhia, haukia.Voit myös vuokrata kanootin , kajaakin, sup-laudan tai moottoriveneen ja lähteää kokemaan järviluontoa, saariretkelle tai kalaan.

Pelialueelta löytyy minigolf, jalkapallo alue, tenniskenttä, trampoliinit, bingis ja lasten leikkipaikka ja ilmaiseksi käytössä meidän asiakkailla.

Talviaktiviteetit

Talvisin on helpoo lähteä hiihtämään, kaikilta mökeiltä pääsee suoraan laduille, perinen ja vapaan hiihto mahdollisuus.Ladun varresta löytyvät grillikota ja pulkkamäki.Napakelkkakin löytyy pulkkamäen luota. Kylpypaljun vuokraus onnistuu, toimitamme sen valmiiksi mökille ja täytämme sen. Laskettelurinteisiin sekä Kolin kansallispuistoon ja Kolin kylän palveluihin matkaa on vain 13-18 kilometriä.