Talviaktiviteetit

Talven riemuja ja puhdasta lunta

Kylpypalju

Vuokrattavana 2 kpl , 6-8 hengen puulämmitteistä kylpypaljua.Vuokraamme vain paljuja Hattusaaren Rantamajojen mökeille.Toimitamme paljun paikalle mökille ja täytämme sen valmiiksi ja haemme pois. Paljun vuokra 1 vrk 140 euroa, 2 vrk 180 euroa ja 3 vrk 220 euroa.

Hiihto

Ladut kulkevat aivan mökkien edustalta. Hattusaaressa tarjolla on 3-10 km reittivaihtoehtoja ja Kolin latuverkosto tarjoaa lisähaasteita kokeneemmillekin hiihtäjille.

Laskettelu

Kolin laskettelurinteet tarjoavat  eteläisen Suomen korkeimmat ja pisimmät rinteet sekä upeat tykkilumimaisemat.

Pulkkamäki

Pulkkamäki löytyy aivan latureitin ja kodan läheisyydestä. Hattusaaren rantamajojen asiakkaille laskuvälineitä tarjolla veloituksetta.

Grillikota

Grillikota tarjoaa mahdollisuuden tunnelmalliseen illanviettoon tai hiihtoretken keskellä makkaranpaistoon.

Napakelkka

Koko perheen ja etenkin lasten perinteinen suosikki tuo vauhtia lomaan

Pilkkiminen

Pielisen kuuluisat kalavedet odottavat pilkkijöitä. Pilkkimisen harrastamista helpottavat mökkien välitön sijainti aivan Pielisen rannalla. Kalastuksen ohella voit siis nauttia auringonpaisteesta ja raikkaasta ulkoilmasta aivan mökkisi läheisyydessä.

Lumikengät

Voit vuokrata lumikengät ja mukaan saat myös lumikenkäilyyn soveltuvat sauvat.
Vuokrahinta: 10e/vrk, 40e/vko

Potkukelkat

Mikäs olisi sen mukavampaa kuin lähteä kevättalvella potkukelkkaretkelle järven jäälle!
Vuokrahinta: 15 € / vrk, 50 € / vko

Kuntosali

Pieni kuntoilutila tarjoaa mahdollisuuden kuntoiluun myös sisätiloissa. Kuntosalista löytyy mm. kuntopyörä, juoksumatto, stepperi, penkkipunnerrusteline jne.

Kesäaktiviteetit

Pielinen tarjoaa erinomaiset edellytyksen kalastamiseen, pystyt narraamaan ahvenia, kuhia, haukia. Voit myös vuokrata kanootin, kajakin, sup-laudan tai moottoriveneen ja lähteää kokemaan järviluontoa ja mennä saariretkelle.

Pelialueelta löytyy minigolf, jalkapallo alue, tenniskenttä, trampoliinit, bingis ja lasten leikkipaikka ja kaikki nämä ovat asiakkaittemme ilmaisessa käytössä.