Kesäaktiviteetit

Kesän riemuja

Kesällä voi uida, soutaa, kalastaa, grillata. On aikaa nauttia auringon lämmöstä laiturilla, aikaa käydä aamu uinnilla ja tuhlata tunteja omassa rauhassa.

Aikaa vaeltaa Kolin polkuja vaaralta vaaralle, lehdosta lehtoon.

Aikaa pelata minigolfia, tennistä, jalkapalloa, pomppia trampoliineilla, keinua ja nauttia lasten ilosta leikkipaikalla.

Sup-lautailu

Hattusaaren rantamajojen asiakkailla on mahdollisuus vuokrata sup-lautoja.Sup-lautoja 3 kpl. Vuokrahinta: 30 euroa/ päivä ja 100 euroa/ vko.

Minigolf

Minigolf tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden yhteiseen harrastamiseen. Hattusaaren rantamajojen asiakkaille pelivälineet ja pelaaminen veloituksetta.Muille asiakkaille hinnat 5 eur/aikuinen ja 3 eur/lapsi.

Jalkapallo

Vastaanoton edessä olevalla nurmialueella on mahdollisuus jalkapallon pelaamiseen Hattusaaren Rantamajojen asiakkailla. Kaksi maalia tarjoaa tilaisuuden totisempaankin pelaamiseen mökkeilyn lomassa.

Trampoliinit

Lapsille kaksi trampoliinia tarjoaa mukavaa ajanvietettä pomppimisen ja temppuilun parissa. Trampoliinit sijaitsevat vastaanoton vieressä aukeavalla nurmialueella.Tarkoitettu Hattusaaren Rantamajojen asiakkaille.

Tennis

Vastaanoton yhteydestä löytyy kivituhkapohjainen täysimittainen tenniskenttä. Pelivälineet sekä pelaaminen ovat Hattusaaren rantamajojen asiakkaille ilmaista.

Beach volley

Pelialueella on rantahiekkapohjainen beach volley -kenttä. Palloja saatavilla vastaanotosta.Tarkoitettu Hattusaaren Rantamajojen asiakkaille.

Polkupyörät

Hattusaaren rantamajojen mökkivuokraan sisältyy kaksi polkupyörää/mökki. Lisäpyöriä mahdollista vuokrata. 
Vuokrahinta: 15e/vrk, 40e/vko

Kanootit

Hattusaaren rantamajojen asiakkailla on mahdollisuus vuokrata kajakkiyksiköitä sekä intiaanikanootteja. Vuokrahinta: 30e/vrk, 70e/vko.

Pienet perämoottorit ja tasaperäveneet

Voit vuokrata mökin soutuveneeseen sopivan perämoottorin. Vuokrahinta: 40e/vrk, 70e/vko. Vuokrattavana myös tasaperävene perämoottorilla. Moottorikoot 2,5-4 hevosvoimaa. Vuokrahinta: 60e/vrk, 120e/vko. HUOM! Vuokrahinnat eivät sisällä polttoainetta. 
Vuokrataan vain Hattusaaren Rantamajojen asiakkaille.

Vaellus

Kolin kansallispuistomaisemat tarjoavat upeat mahdollisuudet lähteä vaeltamaan eritasoisia opastettuja reittejä. Vaelluskarttoja saatavilla vastaanotosta.

Paljun vuokraus

Vuokrattavana 2 kpl , 6-8 hengen puulämmitteistä kylpypaljua.Vuokraamme vain paljuja Hattusaaren Rantamajojen mökeille.Toimitamme paljun paikalle mökille ja täytämme sen valmiiksi ja haemme pois. Paljun vuokra 1 vrk 140 euroa, 2 vrk 180 euroa ja 3 vrk 220 euroa.

Talviaktiviteetit

Talvisin on helppo lähteä hiihtämään, kaikilta mökeiltä pääsee suoraan laduille, perinen ja vapaan hiihto mahdollisuus.Ladun varresta löytyvät grillikota ja pulkkamäki.Napakelkkakin löytyy pulkkamäen luota. Kylpypaljun vuokraus onnistuu, toimitamme sen valmiiksi mökille ja täytämme sen. Laskettelurinteisiin sekä Kolin kansallispuistoon ja Kolin kylän palveluihin matkaa on vain 13-18 kilometriä.

Tutustu lisää