Varausehdot Vanha-Ristolan majoitus

Varaus- ja peruutusehdot Vanha-Ristolan majoitus

Kiitos varauksestasi. Tervetuloa viihtymään Hattusaareen! Jotta vierailusi onnistuisi kaikilta osin, tutustu alla oleviin varaus- ja peruutusehtoihimme.

Hattusaaren Rantamajat noudattaa Vanha-Ristolan varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Juhlatilan varausehdot saat erikseen varauksen teon yhteydessä.

Vuokra maksettava 2 vrk ennen varauksen alkamista. Asiakas voi peruuttaa varauksen ilmaiseksi 2 vrk ennen loman alkua. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa tätä myöhemmin, veloitetaan häneltä majoituksen ensimmäisen yön hinta.

Peruutus on ilmoitettava soittamalla tai sähköpostilla.

Sairaustapauksessa, mikäli asiakas toimittaa lääkärintodistuksen, palautetaan koko summa vähennettynä toimistokuluilla 30 €. Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista.

Avainten nouto

Avaimet löytyvät avainboksista.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä alkaen klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti. Avainboksin koodi tulee sähköpostilla, viimeistään tulopäivän aamuna.

Hattusaaren Rantamajojen oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voimme irtisanoa sopimuksen. Olemme velvollisia ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Hattusaaren Rantamajoille maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, asiakas ei ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä/ Oleskelu mökillä

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu.

Asuntovaunulla-autolla tai teltalla leiriytyminen lomakohteen pihapiirissä ilman lupaa on kielletty.

Hiljaisuus alueella klo 22.00-07.00 

Mahdolliset valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Huoneistoon unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat postitetaan asiakkaalle. Asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista. Veloitamme lisäksi palvelu maksun 15€ / lähetys.

Asiakkaan velvollisuudet ja lomakohteen luovutus lähtöpäivänä

Avaimen saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, jos ei toisin sovita.

Kadotetuista avaimista vastaa asiakas. Uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa.

Lomakohde on poistuttaessa jätettävä siistiin kuntoon.

Päätaloon ei saa viedä lemmikkejä sisälle. Aitoissa ja pihamökissä lemmikit sallittu, lemmikkimaksu 10 euroa lomajakso.

Hattusaaren Rantamajat

Sari ja Jaakko Vaakanainen