Varausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Kiitos varauksestasi. Tervetuloa viihtymään Hattusaareen! Jotta vierailusi onnistuisi kaikilta osin, tutustu alla oleviin varaus- ja peruutusehtoihimme.

Poikkeus ehtoihin , jos Suomessa tulisi matkustusrajoituksia,valitsevan covid-9 tilanteen johdosta, niin silloin palautamme maksetut vuokrat takasin.

Hattusaaren Rantamajat noudattaa lomamökkien varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut varaamastaan lomamökistä ennakkomaksun, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Ennakkomaksu ja loppusuoritus tulee maksaa laskussa mainittuihin eräpäiviin mennessä. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi. Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, TULEE HÄNEN ILMOITTAA AINA ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI HATTUSAAREN RANTAMAJOILLE sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse. Ennakko -tai loppumaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista, eikä vapauta varaajaa näistä peruutusehdoista

Mikäli varaus tehdään yli 6 viikkoa ennen vuokrausajankohtaa, lähetetään asiakkaalle lasku kahdessa osassa: ennakkomaksu noin 30 % vuokrasta ja loppulasku 70 % vuokrasta (eräpäivä 30 vrk ennen loman alkua). Paitsi jos varausaika on lyhyempi kuin 7 vrk, silloin varausmaksu 50 % vuokrasta ja loppumaksu osuus myös 50 %. Jos varaus tehdään alle 6 viikkoa ennen loman alkua, peritään maksu yhdessä erässä. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on Hattusaaren Rantamajoilla oikeus perua varaus.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.


Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.


Hattusaaren Rantamajojen oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voimme irtisanoa sopimuksen. Olemme velvollisia ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Hattusaaren Rantamajoille maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.


Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.


Henkilömäärä/ Oleskelu mökillä

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Esimerkiksi juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa majoituskohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee ilmoittaa ja sopia ennakkoon. Paljun, asuntovaunun tai teltan käyttö lomakohteen tontilla on sovittava etukäteen. Matkasängyt ja syöttötuolit saatavilla vain pyynnöstä ja Hattusaaren Rantamajoilta tulee varmistaa niiden saatavuus.


Mahdolliset valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Huoneistoon unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat postitetaan asiakkaalle. Asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista. Veloitamme lisäksi palvelu maksun 15€ / lähetys.

Oikeus hintojen muutokseen

Mikäli järjestelmän tekniseen virheen vuoksi asiakkaalta veloitetaan virheellinen summa on mökin omistajalla oikeus laskuttaa oikea summa.


Asiakkaan velvollisuudet ja lomakohteen luovutus lähtöpäivänä

Avaimen saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, jos ei toisin sovita.

Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas. Uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Lomakohde on poistuttaessa jätettävä siistiin kuntoon. Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas, mikäli ei ole maksettu etukäteen loppusiivousta Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen siivoamisesta aiheutuvat kulut siinä tapauksessa, että lomakohteen sisätiloissa on tupakoitu tai siivousta ei ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja lomakohteen huoltaja/omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

Hattusaaren Rantamajat

Sari ja Jaakko Vaakanainen